Tlf: 20 77 54 09

Se vores priser her Tegninger Se vores katalog her

SH Pavilloner

Ulleruphusevej 18, Alsted - 7900 Nykøbing M

Tlf. 20 77 54 09
kontakt@shpavilloner.dk

Carporte i træ

Hos os finder du et stort udvalg af enkle og elegante carporte i træ, der er hurtige og nemme at sætte op. Vælg den designløsning og træcarport, der passer præcis til din bil, dit hus og husets omgivelser, så leverer vi hele løsningen på din adresse – klar til opsætning!

Beskyt bilen mod regn, sne og slud med solide træcarporte og slip samtidig for frost på bilruderne i de kolde vintermåneder. Mange nyder allerede de mange glæder ved at eje en træcarport, og det pæne udtryk spiller også en rolle. Find det design, der matcher netop din bolig og se vores fair priser på en ny og flot træcarport.

Træcarporte – en praktisk løsning

Vores udvalg af carporte i træ har alle fokus på æstetiske og praktiske løsninger, der hver især ejer et helt unikt udtryk. Du har derfor rig mulighed for at vælge en træcarport, der passer til huset og til din personlige smag.

Nogle ønsker den rå træfarve, mens andre foretrækker én eller flere specifikke farver. Derfor har du hos os mulighed for selv at vælge, hvad du vil have. Vi maler alle carporte i træ i præcis den farve, du ønsker. På den måde kan du sikre dig en større sammenhæng mellem din nye træcarport og dit hus; et balanceret helhedsindtryk. Vælg frit mellem mere end 100 farver, så maler vi den for dig. Endda også tofarvet.

Solide og holdbare materialer

Der er mange fordele ved at vælge carporte i træ frem for andre materialer:

  • Træ udstråler varme og tilfører dit hus et levende og organisk udtryk
  • Træ er et robust materiale, der kan holde til de danske storme og vintre
  • Træ er et langtidsholdbart materiale, hvis det behandles som anbefalet

Carporte i træ er fremstillet i et naturprodukt, der bearbejdes og ældes afhængigt af vind, temperatur og luftfugtighed. Det har den betydning, at træet kan udvide sig i de perioder, hvor der er høj luftfugtighed og så trække sig sammen i de perioder, hvor der er lavere luftfugtighed. Det kan bevirke revner og ujævnheder i overfladen, men bare rolig, det er helt uden betydning for træets holdbarhed og kvalitet. Det tilfører blot en vis æstetisk patina.

Imprægnering af carporte i træ

Uanset hvilken imprægnering du vælger, vil træet mørkne med tiden på grund af sollys og blive mere gråligt i farvetonen. For at sikre en mere vedvarende beskyttelse af træcarporte anbefaler vi, at du med jævne mellemrum efterbehandler træets overflade med en åbenporet træmaling.

Har du yderligere spørgsmål til behandling af træcarporte, leveringstid eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 77 54 09.

Vi ser frem til at rådgive dig og finde frem til en flot carportløsning.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld nedenstående hvis du vil vide mere