Havepavillon

Havepavilloner til ethvert formål

Nyd din have hele året med en havepavillon

En pavillon giver dig mulighed for at bruge din have hele året rundt. Ikke nok med, at den er nyttig, er pavilloner også utrolig æstetisk at se på og skaber en hyggelig lille oase i din have. En havepavillon er det perfekte afstresningssted, hvor du kan nyde naturen selvom det regner og er koldt udenfor. Lav en kop kaffe og snup yndlingsbogen under armen, og sæt dig til rette i din nye havepavillon.

 

Havepavilloner i træ skaber charme og stemning

En havepavillon bygget i træ falder automatisk i et med naturen og resten af haven. Træ er et naturmateriale og giver et indtryk af hygge og charme. Du kan vælge at lade træpavillonen stå i sin naturlige form uden at male den, eller få den malet i en smuk farve, der passer til dit hus og din smag.

 

Havepavilloner er ikke kun smukke, men også praktiske

Havepavilloner kan mere end bare at se smukke ud. Har du f.eks. et sæt havemøbler, som du ikke har lyst til at stille væk efter sommeren, men som ikke kan tåle det hårde vintervejr? Du kan integrere dit havemøbelsæt i din nye pavillon og skabe en hyggelig oase. På den måde kan du og familien spise i haven, selv når sommeraftenerne bliver for kolde. Desuden kan du stille cykler og andre ting, der kan risikere at blive slidt af vejret eller blive stjålet, ind i pavillonen.

 

Vi har også mere end havepavilloner, læs mere her

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld nedenstående hvis du vil vide mere. Det er helt uforpligtende og gratis. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.