Tlf: 20 77 54 09

Havepavillon

Traedrivhus

Se vores priser her Tegninger Se vores katalog her

SH Pavilloner

Ulleruphusevej 18, Alsted - 7900 Nykøbing M

Tlf. 20 77 54 09
kontakt@shpavilloner.dk

Trædrivhus til din individuelle have

6Sh1Sh3SH5Wblogger Image 14010600

Et orangeri kaldes også for et trædrivhus eller et væksthus. Vi leverer – og monterer efter ønske – trædrivhuse i individuelt tilpassede størrelser og design. Du kan få dit drivhus i træ i lige den størrelse, som passer til netop din have samt med 5 mm glas i taget. Når du bestiller et trædrivhus gennem os, kan det leveres umalet/malet og med eller uden opsætning. Priseksempel: 15 m2 (3*5m), umalet og uden opsætning 24.999,-. Zink-inddækning kan tilkøbes, så du er fri for nogensinde at skulle op og vedligeholde taget.

Med 3 mm glas i siderne, lavet i trykimprægneret fyrretræ med 4 oplukkelige vinduer. Den udvendige beklædning er klinkbeklædning med dobbeltdøre. Med udluftning i tagfod. 

Et orangeri giver den bedste overvintring for træer og planter

Et trædrivhus/orangeri er det optimale sted for orangetræer og andre planter at overvintre. Bliver vinteren meget hård, kan det alt afhængig af planterne være nødvendigt at sætte en mindre varmekilde derud. Men ellers fungerer trædrivhuset isolerende for kulden udenfor samtidig med, at du udnytter solens stråler til opvarmning gennem glaspartierne. På denne måde opnår du sommer og vinter en varmere temperatur i orangeriet end i haven udenfor. 

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld nedenstående hvis du vil vide mere