Firkantet pavillon

Køb en firkantet pavillon – vi har mange størrelser

Har du brug for en firkantet pavillon også kaldt en firkantet havepavillon? Så tilbyder vi selvfølgelig også dette. Som en af Danmarks Største Leverandører af pavilloner har vi mange talenter. Vi laver gerne vores pavilloner specielt efter dine ønsker, eller gør brug af vores standard mål. Tag gerne kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en træpavillon til haven. Du kan også med fordel se priserne her: 4-Kantet Pavillon.

En firkantet pavillon til mange formål

En firkantet pavillon kan bruges til mange typer formål. Uanset om du ønsker en pavillon til at dyrke frugter og grøntsager eller som et hyggeligt opholdssted, har vi hos SH Pavilloner den rette løsning til dig. Firkantede pavilloner har nemlig den egenskab, at de kan danne rammen om præcis det, du ønsker. Du har f.eks. mulighed for at holde havefester året rundt, uden at skulle være bange for det danske vejrs uforudsigelighed. Skab f.eks. en hyggelig stemning med lanterner, planter og hyggelige møbler for maximal oasestemning.

 

Et unikt rum til dig og haven

Fælles for vores firkantede pavilloner er, at de alle danner rammerne for et unik rum i din have. Med en firkantet pavillon har du mulighed for at forlænge sommeren, ja du kan faktisk bruge din pavillon hele året rundt. Hos SH Pavilloner tilbyder vi nemlig pavilloner både med eller uden isolering. Vælger du en isoleret pavillon, kan du bruge rummet året rundt og nyde din have, mens du har det lunt og godt. Nyd lyset og hjemmedyrkede frugter og grøntsager året rundt med en firkantet pavillon.

Priser og tegninger klik her

 

En robust firkantet havepavillon som du ønsker den

Hos SH Pavilloner er det dine ønsker og behov, der er i højsædet. Vi bygger vores pavilloner i mange størrelser og maler dem også gerne for dig, hvis du ønsker det – også tofarvet! Fuldend helhedsindtrykket på din grund med en pavillon, der matcher dit hus og have.

Ikke nok med at vores firkantede pavilloner er smukke og elegante, så sørger vi selvfølgelig også for at bygge dem i holdbart materiale, så de holder til vind og vejr. Fortæl os dine idéer til din nye pavillon, og lad os sammen finde den rette løsning til dig.

 

Lyder en firkantet pavillon interessant? Du kan også se vores andre produkter her

Skriv til os

Ring til os