Træpavillon

Træpavillon til haven

Her hos SH Pavilloner har vi mange talenter, vi er blandt andet også specialister i at lave en træpavillon til haven. Så du kan nyde din natur når som helst. Vi har mulighed for at designe en træpavillon efter dine ønsker. Men vi har også standard mål. Tag gerne kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en træpavillon til haven. Du kan også med fordel se priserne her: 4-Kantet Pavillon.

Træpavilloner går i et med haven

Ønsker du et sted for dig og din familie, hvor i kan slappe af sammen og nyde haven og naturen på alle tider af året? Så er en træpavillon løsningen for dig. Træpavilloner er ikke blot et dejligt sted at stresse af, men tilfører også noget særligt til din have. En pavillon i træ bliver en naturlig og integreret del af haven i det at den er lavet i naturmateriale. Skab hulestemning med planter, kurvemøbler, lanterner og tæpper. Uanset om du vælger at lade træet stå i sin uberørte form eller ønsker den i en smuk farve, får du et helt særligt sted, der kan bringe dig og din familie stor glæde.

 

En træpavillon efter dine behov

Vores pavilloner fås i fire forskellige standardstørrelser:

  • 8 m2, 10 m2 , 12 m2 , 14 m2 og 16 m2

Diameter og højde afhænger af størrelsen, men i en pavillon på 12m2 er forholdene således:

  • Diameter: 3, 9 meter
  • Højden 3,1 meter

Til vores træpavilloner bruger vi følgende materialer:

  • 45*95 mm tryk
  • Imprægneret fyrretræ
  • 3 mm glas i siderne
  • Shingles tagpap med 18 mm OSB plader som underlag
  • Beslag og håndtag er galvaniseret
  • Tophat er i zink

Som standard laver vi et opluk og vindue med udskyder. Hvis du ønsker en malet pavillon, maler vi den to gange med heldækkende træbeskyttelse fra www.morsmaling.dk.

Træpavillonen støbes ned i fire hjørner med stolpebærere. Fundament er ikke nødvendigt, men vi anbefaler, at der bliver lagt trægulv, som kan tilkøbes

Priser og tegninger klik her

Mulighed for at skabe din egen oase

Med en pavillon i træ har du mulighed for at skabe din helt egen oase, der lægger op til hygge og afstresning. Skab f.eks. en hyggelig stemning med planter, hyggelige loungemøbler og tæpper, og læn dig tilbage med en god kop kaffe og køligt glas hvidvin. En træpavillon er også det perfekte sted at invitere gæster eller familien på middag, når aftenenerne bliver for kølige til at sidde i haven.

 

Udover træpavilloner, kan du bl.a. bestille følgende produkter

Skriv til os

Ring til os