Træcarporte

Træcarporte i flot design

Beskyt bilen mod vind og vejr med en træcarport

Med en træcarporte beskytter du din bil mod det danske vejr, der med sin alsidighed kan slide meget på en bil. Samtidig med at du beskytter bilen, slipper du selv for tilisede ruder og forfrosne fingre i den kolde vintertid.  Forestil dig at kunne sætte dig ud i bilen og køre afsted, uden at du først skal bruge lange minutter på at få ruderne fri fra is, mens ungerne sidder bag i og brokker sig over kulden. En carport er ikke kun gavnlig om vinteren, men også om sommeren, hvor du slipper for en overophedet bil og pollenstøv på ruderne.

 

En træcarport er både praktisk og elegant

Hos SH Pavillon går vi ikke blot op i, at din nye træcarport skal være praktisk. En Træcarport skal samtidig være æstetisk og passe til dit hus og de andre omgivelser. Du har mulighed for mere eller mindre selv at designe din nye carport. Du bestemmer størrelsen, og om hvorvidt du ønsker træcarporten i det rå trælook, eller en smuk farve, der passer til huset. Vi imødekommer altid dine behov og ønsker og maler sågar også carporten tofarvet, hvis du ønsker det. Brug f.eks. også carporten til at opbevare cykler, grill mm., og beskyt samtidig dem mod vind og vejr.

 

Mange fordele ved træcarporte

Der er mange grunde til at vælge en carport i træ. Træ har den egenskab, at det udstråler charme og tilfører din grund et elegant og organisk udtryk. Træ er desuden et robust og holdbart materiale, hvis det behandles efter anbefalingerne, der kan tåle alt fra høj sol til de danske storme. Da træ er levende, ældes det med tiden, hvilket skaber en vis æstetisk patina. En træcarport er løsningen til dig, der både går op i at få en robust og samtidig en smuk carport, der kan fuldende helhedsindtrykket på din grund. Har du spørgsmål, så ring til os på telefon 20775409 eller send en mail på: Kontakt@shpavilloner.dk

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld nedenstående hvis du vil vide mere. Det er helt uforpligtende og gratis. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.