Trægulv

Trægulve i drivhus mange størrelser

Lige meget hvilken en af vores pavilloner eller drivhuse du vælger har du mulighed for at få lagt trægulve i dem. Vi sørger for at de er isoleret korrekt, og lagt på den perfekte måde. Har du brug for trægulv i drivhuset? Så tag kontakt til os i dag! Ring til os på 20 77 54 09 eller send os en mail på kontakt@shpavilloner.dk

 

Få et speciallavet drivhus med trægulv

Hos SH pavillon er vi erfarende i at lægge gulv i træ, og har lavet mange forskellige typer løsninger gennem tiden. Uanset om du skal have en firkantet eller en flerkantet pavillon, lægger vi et smukt trægulv, der passer til dine behov. Trægulv fås selvfølgelig i mange former og størrelser afhængig af, hvor det skal lægges. Et trægulv skal kunne holde til lidt af hvert, og hos SH Pavillon går vi derfor lige højt op i kvaliteten som i udseendet. Vi giver også gerne råd med på vejen om, hvordan du bedst vedligeholder dit trægulv.

 

Trægulv i drivhuse

SH Pavillon anbefaler, at du tilkøber trægulv til dit nye drivhus eller orangeri. Træ er levende og charmerende og passer godt sammen med et trædrivhus eller et orangeri i træ. Find inspiration til dit nye trædrivhus og orangeri. Trægulvet lægges selvfølgelig på en overflade, hvor det kan ånde, så det kræver så lidt vedligeholdelse som muligt. Dit trædrivhus eller træorangeri får en fuldendt oasestemning, hvis du vælger at lægge gulv i træ, og vi har med garanti et godt råd og den rette løsning til dig.

 

Få en havepavillon eller et drivhus med trægulv!

En havepavillon er et oplagt sted til hygge og afslapning når sommeren går på hæld og det bliver for koldt at sidde udendørs. Med en havepavillon har du mulighed for at sidde ”ude” året rundt, men du slipper for kulde og blæst. Vælg et gulv i træ i din havepavillon, så hele pavillonen bliver en integreret del af naturen og haven. Tag et kig på vores side om have pavilloner, og lad dig inspirere af de mange muligheder her.

Skriv til os

Ring til os