Trædrivhus

Kom til udstilling hos SH Pavilloner

Udstilling ved værkstedet:

Vi har 4 forskellige modeller stående i vores udstilling, vi har en 12m2 8-kantet trædrivhus, en 16m2 pavillon med trægulv, en 3x5m trædrivhus, og en 4x6m pavillon med trægulv. Vi vil gerne gøre opmærksom på at man altid er velkommen til at gå rundt på egen hånd i vores udstilling, men at der ingen fremvisning er, uden aftale, heller ikke selv om der er folk til stede omkring ejendommen. Dette bedes venligst respekteret.

Info om de enkelte modeller forefindes i husene og priser/tegninger kan ses her.

Udstillinger andre steder:

Sjælland. Vi har permanent udstilling af 2 stk modeller, nemlig en 4×6 m sortmalet pavillon med trægulv, og en 4x6m hvidmalet trædrivhus med trægulv. Udstilling står ved Enggårdens havemøbler, Kagerup Byvej 1, 3200 Helsinge

I Haderslev har vi en 10 m2 pavillon med trægulv opstillet, skriv til anettehbruun@icloud.com for aftale

I Lemvig har vi en 4x7m, pavillon med trægulv udstillet, skriv til Kontakt@shpavilloner.dk for aftale

Har man lang vej til de nævnte udstillingsteder, vil der være mulighed for fremvisning andre steder. Vi har opstillet pavilloner og trædrivhuse i hele landet hos flere glade og tilfredse kunder, derfor vil der være mulighed for at, se nærmere på vores produkter andre steder i landet. I skal blot ringe på 20775409, så finder vi en udstilling i jeres nærområde.

 

Før du kommer til udstilling ved værkstedet, kan du læse om vores produkter her

Skriv til os

Ring til os