Havepavillon

Havepavilloner til ethvert formål

Her hos SH Pavilloner er vi specialister i at lave havepavilloner til ethvert formål. Lige meget hvilken form for havepavillon du har brug for, så har vi en størrelse der passer til lige præcist dit behov. Tag gerne kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en pavillon til din grund. Du kan også med fordel se priserne her: 4-Kantet Pavillon eller 8-Kantet Pavillon.

 

Nyd din have hele året med en havepavillon

En pavillon giver dig mulighed for at bruge din have hele året rundt. Ikke nok med, at den er nyttig, er pavilloner også utrolig æstetisk at se på og skaber en hyggelig lille oase i din have. En havepavillon er det perfekte afstresningssted, hvor du kan nyde naturen selvom det regner og er koldt udenfor. Lav en kop kaffe og snup yndlingsbogen under armen, og sæt dig til rette i din nye havepavillon.

 

Havepavilloner i træ skaber charme og stemning

En havepavillon bygget i træ falder automatisk i et med naturen og resten af haven. Træ er et naturmateriale og giver et indtryk af hygge og charme. Du kan vælge at lade træpavillonen stå i sin naturlige form uden at male den, eller få den malet i en smuk farve, der passer til dit hus og din smag.

 

Havepavilloner er ikke kun smukke, men også praktiske

Havepavilloner kan mere end bare at se smukke ud. Har du f.eks. et sæt havemøbler, som du ikke har lyst til at stille væk efter sommeren, men som ikke kan tåle det hårde vintervejr? Du kan integrere dit havemøbelsæt i din nye pavillon og skabe en hyggelig oase. På den måde kan du og familien spise i haven, selv når sommeraftenerne bliver for kolde. Desuden kan du stille cykler og andre ting, der kan risikere at blive slidt af vejret eller blive stjålet, ind i pavillonen.

 

Havepavillon 3×4 eller 5×8 vi laver målene efter dit behov!

Vores pavilloner fås i fire forskellige standardstørrelser:

  • 8m2, 10 m2 , 12 m2 , 14 m2 og 162

Diameter og højde afhænger af størrelsen, men i en pavillon på 12m2 er forholdene således:

  • Diameter: 3, 9 meter
  • Højden 3,1 meter

Til vores havepavilloner bruger vi følgende materialer:

  • 45*95 mm tryk
  • Imprægneret fyrretræ
  • 3 mm glas i siderne
  • Shingles tagpap med 18 mm OSB plader som underlag
  • Beslag og håndtag er galvaniseret
  • Tophat er i zink

Priser og tegninger klik her

 

Vi har også mere end havepavilloner, læs mere her

 

Skriv til os

Ring til os