Redskabsskur

Redskabsskur i træ. Træskuret holder til vind og vejr

Praktisk og pænt: Ordet ”redskabsskur” er ofte noget vi forbinder med noget knap så kønt, og som blot er der af praktiske årsager. Men det behøver det ikke at være! Et redskabsskur er for mange en nødvendighed samtidig med, at det er en del af haven. Hvorfor så ikke have et redskabsskur, som både er praktisk og pryder haven?

Mangler du et redskabsskur i træ? Så tag kontakt til os i dag! Ring til os på 20 77 54 09 eller send os en mail på kontakt@shpavilloner.dk

 

Design dit eget redskabsskur

Hos SH Pavilloner synes vi at redskabsskure både skal være praktiske, men samtidig passe til resten af haven og også gerne pryde den. Derfor laver vi vores redskabsskure i træ i diverse former og størrelser, så det kommer til at passe til dine behov. Nogle har brug for et stort redskabsskur til at stille havetraktor og andre store haveredskaber, hvor et stort firkantet redskabsskur ville passe godt. Andre har måske blot brug for at få gemt river, spader og græsslåmaskine af vejen. Her kunne en sjov idé være et 8-kantet skur, som samtidig kan tilføre charme til haven.

 

Et redskabsskur i træ der kan holde til vind og vejr

Hos SH Pavilloner ved vi, at dit redskabsskur skal kunne holde til det danske vejr som både medfører vind, sol, regn og sne. Derfor er vores træ selvfølgelig af den bedste kvalitet og trykimprægneret. Trykimprægneret træ kan holde til lidt af hvert og er derfor ofte brugt til udendørs forhold. Dørene fås selvfølgelig med lås, så du er sikker på trygt at kunne efterlade dine dyre haveredskaber i dit nye redskabsskur. Fortæl os om dine krav og behov, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

 

Redskabsskur med pyramidetag efter dine behov

Vores redskabsskurer i træ med pyramidetag kommer i en række forskellige størrelser, så de kan skræddersyes efter dine behov. Du kan få skurerne i størrelserne:

  • 2×2 m
  • 2,5×2,5 m
  • 3×3 m
  • 3,5×3,5 m
  • 4×4 m

SH Pavilloner tilbyder også andet end redskabsskur. Læs om dem her

Skriv til os

Ring til os