Orangeri

Orangeri til frugter og grøntsager

Mangler du et drivhus eller et orangeri til dine frugter og grøntsager. Så kig ikke længere. SH Pavilloner tilbyder nemlig også et hav af speciallavede orangerier, der er tilpasset til dine ønsker. Med et orangeri drivhus kan du nemt passe dine frugter og grøntsager uden at skulle tænke på frost og meget andet. Men ud over vejret så kan du på samme tid også side og nyde din oase i stilhed for dig selv. Tag gerne kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på et orangeri til din grund. Ring til os i dag på 20 77 54 09 eller send os en mail på: kontakt@shpavilloner.dk

 

Orangerier lader dine planter og træer overleve vinteren over

Ordet orangeri kommer sig af, at man førhen beskyttede sine appelsintræer og andre citrusfrugter mod vinterens frost i et sådan et. Det gør man sådan set stadigvæk, men et orangeri kan også meget mere end det. Et orangeri i træ, er nemlig tvillingebror til et trædrivhus. Her kan du dyrke alverdens frugter og grøntsager og er som sagt et sted, hvor du kan lade træer overvintre, når vejret bliver for koldt.

 

Hos os skaber vi det orangeri, der passer til dig

Hos SH Pavilloner laver vi orangerier i flere forskellige størrelser, så det passer til dig og din have. Vi laver vores orangerier med 5 mm glas i taget, så du har udkig til himlen samt med 3 mm glas i siderne. Vi leverer dit træorangeri enten malet eller umalet afhængig af dine ønsker. Hvis du har lyst til selv at prøve kræfter med at sætte orangeriet op, har du mulighed for det, eller vi kan gøre det for dig. Hvis du vil slippe for nogensinde at vedligeholde taget, anbefaler vi, at du tilkøber zink-inddækning. Orangeriet er desuden lavet i trykimprægneret fyrretræ med fire oplukkelige vinduer samt udluftning i tagfod, så du nemt kan lufte ud, når varmen bliver for hed.

 

Orangeri rimer på idyl

Orangeri klinger idyllisk i manges øre, og det er lige, hvad det kan blive! Orangerier i træ lægger op til at skabe en idyllisk lille oase, og sætter nemt rammerne om en sydeuropæisk stemning. Her kan du både dyrke planter og småtræer, og samtidig nyde noget koldt at drikke og stresse af, mens du er omgivet af citrustræer og andre hjemmedyrkede planter.

Vi har også mere end orangerier, læs mere her

Skriv til os

Ring til os