Redskabsskur

Redskabsskur i træ. Træskuret holder til vind og vejr

Praktisk og pænt

Ordet ”redskabsskur” er ofte noget vi forbinder med noget knap så kønt, og som blot er der af praktiske årsager. Men det behøver det ikke at være! Et redskabsskur er for mange en nødvendighed samtidig med, at det er en del af haven. Hvorfor så ikke have et redskabsskur, som både er praktisk og pryder haven?

 

Design dit eget redskabsskur

Hos SH Pavilloner synes vi at redskabsskure både skal være praktiske, men samtidig passe til resten af haven og også gerne pryde den. Derfor laver vi vores redskabsskure i træ i diverse former og størrelser, så det kommer til at passe til dine behov. Nogle har brug for et stort redskabsskur til at stille havetraktor og andre store haveredskaber, hvor et stort firkantet redskabsskur ville passe godt. Andre har måske blot brug for at få gemt river, spader og græsslåmaskine af vejen. Her kunne en sjov idé være et 8-kantet skur, som samtidig kan tilføre charme til haven.

 

Et redskabsskur i træ der kan holde til vind og vejr

Hos SH Pavilloner ved vi, at dit redskabsskur skal kunne holde til det danske vejr som både medfører vind, sol, regn og sne. Derfor er vores træ selvfølgelig af den bedste kvalitet og trykimprægneret. Trykimprægneret træ kan holde til lidt af hvert og er derfor ofte brugt til udendørs forhold. Dørene fås selvfølgelig med lås, så du er sikker på trygt at kunne efterlade dine dyre haveredskaber i dit nye redskabsskur. Fortæl os om dine krav og behov, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

 

Redskabsskur med pyramidetag efter dine behov 

Vores redskabsskurer i træ med pyramidetag kommer i en række forskellige størrelser, så de kan skræddersyes efter dine behov. Du kan få skurerne i størrelserne: 

  • 2x2 m 
  • 2,5x2,5 m 
  • 3x3 m 
  • 3,5x3,5 m
  • 4x4 m

 

SH Pavilloner tilbyder også andet end redskabsskur. Læs om dem her

Redskabskur i træ

,-

 

Vores redskabsskure i træ laves i alle former og størrelser. Ring for pris på netop den størrelse/model, som passer til din have.

Priseksempel: 3*3m med pyramidetag, med shinglestag

22.500,- inkl moms, ekskl. tagrende (5.800,-), ekskl. bund 

Døren er med lås. (kan fåes malet for 750,-)

Udvendig beklæding er klinkbeklædning, indvendig skelet er lavet i 45*95 tryk. imp. reglar. monteret med vindpap og afstandlister.

10 cm udhæng, 30gr. taghældning

Alt træ er trykimprægneret og i god kvalitet.

Leveres i sektioner så den er nem at samle.

8-Kantet redskabsskur

,-

 

Siderne er med klinkbeklædning, skellet er lave i 45*95mm tryk. imp. reglar.

Taget er 18mm OSB plader med shinglestag, og som afslutning en alukant.

Diameteren er 2,65

Dørbredden er 85 cm og højden er 1,95m.

Alt træ er trykimprægneret.

Leveres i sektioner så den er nem at samle.

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld nedenstående hvis du vil vide mere. Det er helt uforpligtende og gratis. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.